Vaš izbor: Tambure dominiraju, izostala potpora metalcima

TS Posegana
(FOTO: TS Posegana/Facebook)

24.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3323

U prvom krugu izbora za glazbeni hit tjedna Požeško-slavonske županije, na 034 Top 5 najviše glasova naših čitatelja mahom su osvojili tamburaški sastavi koji su u prvom tjednu zauzeli prva tri mjesta. Uvjerljivo najviše lajkova korisnika Facebook stranice 034portala osvojili su požeški tamburaši Posegana s najnovijom pjesmom "Ljubav to smo mi".



Prema glasovima naših korisnika, na drugom su mjestu kutjevačke Garavuše s također svježim singlom "Poljubi me". Treće su Kćeri ravnice, mlade tamburašice iz Buka, s njihovom prvom pjesmom "Samo uspomene", s kojom su osvojile prvo mjesto na prošlogodišnjem festivalu tamburaških nada u Kaptolu.


Nakon tri tamburaške pjesme, s puno manjom potporom publike u Top 5 uspio je ući lipički reper Grozni s pjesmom "Romantična" s njegovog novog albuma "Od danas do nigdje". Na top listu ušli su i momci iz požeške HC/punk grupe Hellback s naslovnom pjesmom s njihovog nadolazećeg albuma "Dvije lobanje".


U top 5 nisu ušli požeški hard rock i metal bendovi Vrane i Amen, što znači da je izostala potpora metalaca. Međutim, s obzirom da je požeška alternativna i metal scena prilično bogata izvođačima, čekamo nova izdanja i singlove pa će i poklonici ove glazbe opet imati priliku podržati svoje bendove.

Novi prijedlog za ovaj tjedan je požeški house producent Topa s novim singlom "Do It Slow" koji je izdala nizozemska izdavačka kuća Pocket Jacks Trax za svjetsko tržište, a ovdje možete poslušati skraćeni preview:



Glasati možete svojim "lajkovima" ispod svake pjesme koja vam se sviđa u albumu 034 Top 5 na našoj Facebook stranici, a prijedloge za sljedeći tjedan nam šaljite na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI