U četiri prometne nesreće šest ozlijeđenih osoba (foto)

Prometna nesreća u Eminovcima
(FOTO: PU požeško-slavonska)

23.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 14631

Tijekom posljednja 24 sata Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je čak četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, stoji u policijskom izvješću.

Eminovci: Sletjeli s ceste i zabili se u stablo







Sinoć oko 2 sata iza ponoći, u Vukovarskoj ulici u Eminovcima pored Jakšića, 31-godišnji vozač BMW-a požeških registracija uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u stablo oraha. 31-godišnjak, protiv kojega slijedi kaznena prijava, lakše je ozlijeđen, a 45-godišnji putnik iz vozila zadobio je teške tjelesne ozljede.

Požega: Nije poštivao prednost pa se sudarili





Jučer predvečer na raskrižju ulica Alojzija Stepinca i Vukovarske u Požegi 52-godišnjak, koji je prije stjecanja prava upravljao opelom Vectra požeških registracija, oduzeo je prednost prolaska 25-godišnjoj vozačici Mercedesa zagrebačkih registracija. Tom je prilikom došlo do sudara. Putnica iz Mercedesa je lakše ozlijeđena, a protiv 52-godišnjeg počinitelja slijedi prekršajna prijava.

Lipik: Sudar BMW-a i Kadetta

oko 20 sati došlo je do sudara u središtu Lipika, na raskrižju Ulice Alojzija Stepinca i Trga kralja Tomislava. 30-godišnji vozač opela Kadett daruvarskih registracija oduzeo je prednost prolaska 27-godišnjem vozaču BMW-a, također daruvarskih registracija, zbog čega je došlo do udara BMW-a u Kadett. Oba su vozača lakše ozlijeđena, a protiv 30-godišnjeg počinitelja slijedi prekršajna prijava.

Požega: Sletio s ceste i udario u betonski ulaz

Rano jutros oko 4,30 sati u Zagrebačkoj ulici u Požegi 26-godišnji vozač seata Cordoba požeških registracija uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste u putni kanal. Tom je prilikom udario u betonski ulaz obiteljske kuće. 26-godišnjak, protiv kojega slijedi prekršajna prijava, lakše je tjelesno ozlijeđen.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI