Glazbeni Top 5: Iz tjedna u tjedan biramo hit naše županije

Glazbeni Top 5 na Facebooku
(FOTO: Facebook/Screenshot)

21.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4053

Požeško-slavonski kraj je bogat glazbenicima različitih žanrova, a da bismo ih još više približili javnosti 034portal je pokrenuo glazbeni Top 5. Na njemu će se svakog tjedna naći pjesme koje su dobile najviše vaših glasova, a onu koja pobijedi puštat ćemo na Facebook stranici 034portala pred više od 23.600 korisnika.

Predložili smo sedam aktualnih singlova izvođača i sastava s našeg područja, od kojih će se pet s najviše vaših glasova za tjedan dana naći na top listi. Listu prijedloga možete pogledati ovdje, gdje također možete poslušati pjesme i glasati za one koje vam se sviđaju davanjem "lajkova". Također, možete nam slati i svoje prijedloge za sljedeći tjedan na e-mail adresu [email protected]. Uvjeti su da pjesma bude aktualna (dakle, nova ili relativno nova), da je objavljena na YouTubeu i da je izvođač, odnosno sastav s područja Požeško-slavonske županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI