Lipičani u dvije pripremne utakmice postigli 13, a primili samo 1 gol

19.02.2014. | Mario Barać
Pregleda: 8909

Nogometaši „Lipika“ su u dvije dosad odigrane pripremne utakmce pokazali da zimska kriza koja je protresla klub, nije ostavila trag na ekipu. Naprotiv, Lipičani su iskazali impresivnu efikasnost pa su u dvije utakmice postigli 13 i primili samo jedan gol.

Najprije su u Novoj Gradiški rezultatom 5:1 savladali županijskog ligaša „Slogu“, a potom su na domaćem travnjaku s visokih 8:0 deklasirali „Kamen“ iz Sirača.

- Momci su fantastični, rade maksimalno odgovorno, ozbiljno i vrijedno i naravno da sam zadovoljan. Malo smo kasnili s početkom priprema, ali to nije ništa zabrinjavajuće i dodatnim trudom smo dostigli željenu razinu, a moram pohvaliti i atmosferu u ekipi koja je odlična – tvrdi trener „Lipika“ Dinko Bešlić.


Zoran Krupljan kutinsko pojačanje


„Lipik“ je ove zime ostao bez 5 prvotimaca, ali je u klub stiglo još jedno pojačanje iz Kutine. Napadač Zoran Krupljan se već u prvom nastupu protiv „Kamena“ potvrdio kao odlična klasa postigavši 2 gola. Isti učinak je na ovoj utakmici imao i Danko Cerovečki, ali je za sada prvo ime priprema Matej Kurjaković Pipi koji je protiv „Kamena“ postigao 3, a protiv „svojih“ Novogradiščana 2 gola. Vrijedi također istaknuti i učinak Ivice Šugića koji je u dvije utakmice postigao 3 gola.

- Na raspolaganju je 18 igrača, zadovoljan sam jer do sada nema nikakvih ozljeda što potvrđuje da se radi dobro, a seniorima smo priključili i juniore Marija Gelešića, Marijana Bosnara i Filipa Kligla koji će svakako ovog proljeća dobiti svoju priliku – ističe Bešlić i dodaje da će do 1. ožujka i proljetne premijere na gostovanju u Antinu, odigrati još dvije utakmice – protiv „Međurića“ i „Naftaša“ iz Ivanić Grada.

Odlična atmosfera

- Igrači i Nadzorni odbog su postigli dogovor u roku pet minuta i sada je atmosfera i po tom pitanju odlična, svi se maksimalno trude i rade, a igrači jednoglasno poručuju da će na terenu učiniti sve da „Lipiku“ osiguraju opstanak u rangu u kojem mu je i mjesto, a to je 3. liga. Protiv „Mladosti“, koja je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi, imat ćemo pravu generalku i u toj utakmici ćemo pokušati uzeti najviše što nam se pruži. Imamo i dobra iskustva s tih gostovanja jer smo u posljednje dvije utakmice u Antinu jednom pobijedili, a jednom remizirali – zaključuje trener Bešlić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI