Pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: PU požeško-slavonska)

18.02.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 4898

U blizini Ferovca na kutjevačkom području sinoć je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 57- godišnji vozač osobnog automobila marke „Chevrolet“, zagrebačkih registarskih oznaka. Nesreću je sam skrivio.  Pod utjecajem alkohola od 1,11 promila dolaskom do zavoja nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i karakteristikama ceste. Izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u zaštitnu metalnu odbojnu ogradu. Pritom se prevrnuo na krov. Protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, dogodila se teška krađa provaljivanjem. Na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu kod Ovčara nepoznati je počinitelj provalio u gospodarsku zgradu. Iz nje te s neograđenog dijela imanja otuđio je razne radne strojeve, alate i rezervne dijelove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI