Nogometaši Požege napunili restoran gostima i podijelili 17 priznanja

08.02.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 15037

Na prvoj donatorskoj večeri Nogometnog kluba Požega odaziv je bio toliko dobar da u klubu već planiraju novu. U restoranu "Sara Babin vir" okupilo se oko 450 članova kluba, simpatizera i mnoštvo djece te roditelja. Odazvali su se kako bi sakupili novac za opremu namijenjenu prvenstveno mlađim uzrastima i podržali klub. Organizirana je bogata tombola i svečana večera, a za atmosferu se pobrinuo Tamburaški sastav Castrum.

- Za prvi puta ovo je stvarno odličan odaziv, Nadamo se da će potrajati iz godine u godinu. Trebamo i tako promovirati klub da se čuje da se nešto radi. Evo vidite mnoštvo ljudi, roditelja, djece, prijatelja kluba je došlo. Nadamo se dobroj zabavi i daljnjoj suradnji. Nadamo se a će to postati tradicija gdje će se okupljati svi članovi i prijatelji kluba, gdje ćemo se družiti i krenuti u nove pobjede - izjavio nam je trener Krunoslav Podoljak.

Klub je dobio tri pojačanja za drugi dio sezone. Dolazi Ivan Matanović iz brodske Marsonije, inače Požežanin. Vraća se Vjekoslav Čerti iz Pavlovaca i Matej Zeba iz veličkog Papuka.


- U nedjelju imamo prozivku u 15 sati i krenut ćemo s pripremama. Doveli smo tri nova igrača koji će popuniti mjesta koja su nam nedostajala. Imali smo lošije rezultate prošle jeseni. Nadam da će se igrači uhvatiti rada i da ćemo upisati bolje rezultate ovog proljeća te stvoriti ekipu za sljedeću sezonu - dodaje Podoljak.


- Za realizaciju ove ideje zaslužni su naši treneri mlađih kategorija. Prošle godine sve kategorije kluba ostvarile su zapažene rezultate. Nadam se da ćetako biti i u ovoj godini. Nadam se da će se ovakve zabave prijeći u tradiciju. Svima hvala što ste se odazvali u ovolikom broju - rekao je Jozo Bešlić, predsjednik NK Požega.

Stol sa svim peharima koje su igrači kluba osvojili ove sezone je bio prilično impozantan, a takav je bio i broj dodijeljenih priznanja, čak 17. Najviše su nagrađena djeca. Priznanja su dobili Filip Margeta, Tin Ujević, David Sigurnjak, Niko Čuljak, Domagoj Pojer, Bernard Skeledžić, Roko Amić, Bruno Raguž, Ivan Čertik. Za sudjelovanje na turnirima van županije su nagrađeni Borna Knezović, Marko Ivanešić, Stepan Matanić i Marko Milobara.

Počasni predsjednik i član kluba od samog osnutka, Krešimir Bubak je prvi nagrađen među osobama koje su zadužile klub. Priznanje za spašavanje kluba je dobio Dražen Jurišić "Kum Pava", nekadašnji igrač koji je krajem 90-ih godinu dana financirao klub. Priznanje za pomoć oko dovođenja Hajduka je dobio gradonačelnik Vedran Neferović. "Požeško srce" za najigrača kao i najveći pljesak zaslužio je Dario Darmopil "Jerry" koji je nesretno ranjen metkom prošle godine.

FOTO Pogledajte galeriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI