Požežani slavili u Vinkovcima s 36 koševa razlike

KK Požega
(FOTO: KK Požega)

28.01.2014. | D.M.T./KK Požega
Pregleda: 3876

U utakmici 14. kola A2 lige, regije istok, Košarkaški klub Požega pobijedio je na gostovanju u Vinkovcima rezultatom  106:70.

Utakmica je protekla bez iznenađenja jer su gosti uspijeli držati rezultat u neizvjesnosti samo u prvoj četvrtini koja je završila rezultatom 22:22. Već krajem poluvremena domaćini nisu mogli ići ukorak s požeškom momčadi kojoj je ulazilo gotovo sve što je uputila prema košu. Rezultat na kraju druge četvrtine bio je 52:39.

Tijekom drugoga dijela rezultat je rastao u korist Požežana, a odlična forma igrača očitovala se po broju šuteva za tri poena koje su zabili. Najefikasniji bio je Leon Abramović s 34 poena, 4 asistencije, 4 skoka, 4 osvojene lopte.


Uz Abramovića koji je pogodio 6 šuteva za tri poena, raspucan je bio i Dario Pejnović s pogođenih 5 trica. Ekipa Požege odigrala je još jednu odličnu utakmicu, ali ovoga puta bez svoga najboljega igrača Ivana Platenika koji se morao vratiti nazad u Australiju te više neće nastupati za ekipu Požege.


Sljedeću utakmicu ekipa Požege igra u subotu u Oriovcu protiv KK Rekord tima. Požeški košarkaši pozivaju svoje navijače zainteresirane za odlazak na utakmicu u Oriovac da se putem Facebook stranice kluba prijave te će za njih biti organiziran prijevoz.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI