Veličani toče gorivo u Velikoj da bi produljili radno vrijeme crpke

Benzinska postaja - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

18.01.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 6012

Zbog radova na benzinskoj postaji u Kutjevu privremeno je produženo radno vrijeme benzinske postaje u Velikoj. Općinski načelnik Vlado Boban pozvao je mještane da kupuju gorivo na lokalnoj postaji koja će raditi od 6 do 20 sati kako bi dobili jače argumente za ostanak ovog radnog vremena.

- To je nama jako bitno. Sve ove godine je radila od 7 do 13 sati. To nije bilo ni da se možete natočiti gorivo ujutro kada idete na posao niti kad se vraćate. Sada je produljeno radno vrijeme zbog renoviranja pumpe u Kutjevu. Bitno nam je da ljudi shvate da moramo postići kvote. Možda onda u Ini shvate i ostave postaju u ovom režimu. To smo sve ove godine tražili i zahtijevali od INE, nije bilo sluha, ali sada smo dobili šansu. Idemo probati ako možemo svi zajedno troši u Velikoj. Želja nam je da postaja ostane - izjavio nam je načelnik.

Sličnog su mišljenja i njegovi sumještani. Svi Veličani koje smo upitali podržavaju akciju.


- Vozač sam, putujem na posao svakodnevno u Požegu. Kada ujutro idem onda mogu natočiti gorivo, ali poslijepodne nikako. Podržavam ovu akciju i prije sam gorivo kupovao na lokalnoj pumpi ako je radila. Tek ako nije radila onda bih kupovao u Požegi. Nama to puno znači, voljeli bismo da to bude trajno rješenje i da vikendom radi barem do 14 sati - kaže Vjekoslav Jakovljević.


- Jasno da će nam biti lakše. Duže radno vrijeme nam odgovara, prije često nisam mogao natočiti gorivo u Velikoj zbog posla, podržavam ovu akciju - dodaje Zdravko Adžić.

- Normalno je da će nam biti lakše. U mirovini smo, ali vozimo i sin nam ide na posao u Požegu. Sve što dobijemo nam puno znači, nadam se da će tako i ostati. I mi ćemo podržati akciju - rekla nam je Olga Ivanešić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI