Slavonija zainteresirana za Lujića, NK Požega ga ne pušta

Miroslav Lujić
(FOTO: NK Požega)

16.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8120

Miroslav Lujić, najbolji igrač Nogometnog kluba Požega koji je u jesenskom dijelu sezone postigao 9 golova dobio je "nemoralnu ponudu" trenera Slavonije da prijeđe u trećeligaški klub - objavljeno je danas na službenoj Facebook stranici NK Požega.

Izvršni odbor NK Požega je odlučio da neće pustiti svoga najboljeg igrača pred početak drugog dijela sezone, odnosno neće mu dati otpusnicu iz kluba, a razlog je što je klubu sada još potrebniji nego prošle sezone.

Požega se nalazi na 9. mjestu među 12 klubova 1. županijske nogometne lige i ima samo dva boda prednosti ispred klubova koji su u zoni ispadanja pa bi im izostanak Lujića značajno ugrozio borbu za opstanak. Na Facebook stranici NK Požega također su kritizirali potez trenera Slavonije Željka Mitrovića ustvrdivši kako je dogovoreno da se "uprave klubova dogovaraju o prelascima igrača, a ne treneri". Ukoliko pak Slavonija bude po završetku sezone i dalje bila zainteresirana za Lujića, iz Požege kažu da se tada nitko neće buniti.


Na upit je spomenuti trener Mitrović kratko odgovorio da je NK Požega njegov matični klub i da nema komentara.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI