Nakon smrti djevojčice pronašli pismo koje je napisala samoj sebi

Pismo
(FOTO: Buzzfeed.com)

12.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 9566

Taylor je 12-godišnja djevojčica iz Tennesseeja (SAD) koja je prošlog tjedna preminula od komlikacija uzrokovanih upalom pluća. Prilikom pospremanja njezinih stvari, roditelji su se iznenadili pronašavši pismo koje je curica adresirala - budućoj sebi. Trebala ga je otvoriti nakon deset godina, objavio je Buzzfeed.

"Povjerljivo! Ne otvarati prije 13. travnja 2023. godine", pisalo je na omotnici, a iz pisma se vidi koliko je razmišljala o svojoj budućnosti. Njezin otac je dao pismo u javnost kako bi pokazao koliko je Taylor bila zanimljiva, pametna i zabavna osoba.

"Draga Taylor,


Kako život? Život je prilično jednostavan u ovom trenutku (10 godina u tvojoj prošlosti). Znam da kasnim, ali dok ovo pišem još je rano, zato: čestitam ti na maturi! Ako nisi maturirala, vrati se i ponovno pokušaj. Dođi do te svjedodžbe!


Jesi li na fakultetu? Ako nisi, razumijem. Naposljetku, imamo prilično dobre razloge. Ne zaboravi, danas je Allanin 11. rođendan! Zar već? U moje vrijeme, tek je napunila jednu godinu...

Kakva je tvoja veza s Bogom? Moliš li se, štuješ li Ga, čitaš li Bibliju, jesi li bila nedavno na misi? Ako nisi, podigni se i učini to SADA! Nije me briga u kojoj si životnoj fazi, učini to! On je bio izrugivan, mučen i razapet zbog tebe...

Jesi li išla na neka putovanja i ekskurzije? Jesi li se vozila zrakoplovom? Prikazuju li još uvijek "Dr. Who"? Ako ne, kako je serija završila? Moraš pogledati "Dr. Who", ali kasnije, prvo pročitaj do kraja vlastite riječi mudrosti.

Imaš li vlastitu kuću ili stan već? Ako si na faksu, što studiraš? U ovom trenutku ja bih voljela jednom postati odvjetnica...

Mislim da ću prodati svoj iPad i kupiti iPad mini. Ne zaboravi kazati svojoj djeci da si starija od tableta. Nacrtala sam ti u pismu kako izgleda iPad da im možeš pokazati.

Eto, to je sve. Zapamti, prošlo je 10 godina i u međuvremenu su se dogodile dobre i loše stvari. Ali takav je život i moraš ići s njim."




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI