Bez povoda verbalno napao i vrijeđao policajce

Policija
(FOTO: ilustracija)

12.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4315

Policija je sinoć zabilježila jedno narušavanje javnog reda i mira te dva ugrožavanja javnog prometa.

31-godišnjak je oko 21 sat u Bolničkoj ulici u Pakracu bez ikakva povoda vrijeđao policijske službenike. Bio je pod vidnim utjecajem alkohola, ali je odbio alkotest pa je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Oko pola sata iza ponoći u Ulici hrvatskih branitelja u mjestu Japaga kod Lipika, 53-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Fiat pokusnih registarskih pločica pod utjecajem alkohola i za vrijeme dok mu je izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Dva sata kasnije policija je u Ulici Matije Gupca u Pleternici u prometu zatekla 40-godišnjaka koji je upravljao automobilom marke Škoda slavonskobrodskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (1,95 promila) i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti činiti prekršaj, 40-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI