Požežani iskazali humanost, za Marasove sakupljeno 55.000 kn

Gordana, Pejo, Katica i Anđa Maras
(FOTO: Lidija Galić)

23.12.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 5822

"Ostali smo iznenađeni kad smo vidjeli koliko je ljudi došlo na koncert. Imali smo veliku tremu, ali bilo je prekrasno. Oduševljeni smo. Zahvalite svima u naše ime što su došli, organizatorima, medijima i svima koji su podržali ovu akciju - rekla nam je jutros u telefonskom razgovoru Gordana Maras.

Na humanitarnom koncertu za njezinu obitelj, održanom sinoć u sportskoj dvorani Grabrik prikupljeno je 55 tisuća kuna. Gordana, Pejo i Katica boluju od progresivne distrofije mišića, a novac od koncerta je namijenjen njihovom stambenom zbrinjavanju jer su podstanari u kući koja je na prodaju.

- Ponosan sam što je na poticaj i u organizaciji Caritasa Požeške biskupije prodano oko 1500 ulaznica za ovaj koncert, najvećim dijelom vjernicima u našim župama koji su tako posvjedočili Božić u dimenziji srca. Svima im duboko zahvaljujem - rekao je uoči koncerta biskup Antun Škvorčević.


Koncert su organizirali Tamburaški sastav "Bisernica", Caritas požeške biskupije i Grad Požega.


Osim Bisernice, nastupili su Begini, Bekrije, Prijatelji, Garavuše, Posegana, Kas, Veličke legende, Zlatna dolina, Castrum i Grupa Estrada te solisti Berny, Ivana Galović, Sanela Kovačević i Bruna Oberan.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s koncerta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI