Pokušao pobjeći policiji, zaustavili ga u Industrijskoj

Ilustracija: Policija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

22.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4740

Prilikom nadzora prometa policijski su službenici jutros oko 3 sata iza ponoći u Ulici Stjepana Radića u Požegi pokušali zaustaviti automobil marke Mitshubishi austrijskih registarskih oznaka, ali se vozač nije zaustavio na izdanu naredbu. Policijska ga je ophodnja sustigla i zaustavila u Industrijskoj ulici, a 27-godišnji vozač kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu (1,22 promila) smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja te protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dvije prometne nesreće u Gradištu

Jučer oko 11 sati u blizini Gradišta na kutjevačkom području u razmaku od tridesetak minuta dogodile su se dvije prometne nesreće gotovo na istom mjestu. Prvo je 52-godišnji vozač Renaulta zadarskih registracija uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor i sletio u putni kanal, a potom je 32-godišnji vozač kamiona marke Man slavonskobrodskih registracija također izgubio nadzor i udario u zaštitnu metalnu ogradu. U ovim nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv obojice počinitelja slijede prekršajne prijave, doznajemo iz policijskog izvješća.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI