Pakrački Dom zdravlja bogatiji za novo sanitetsko vozilo

Uručenje novog vozila pakračkom Domu zdravlja
(FOTO: Mario Barać)

16.12.2013. | Mario Barać
Pregleda: 2500

Pakračka ispostava Doma zdravlja Požeško–slavonske županije od danas je bogatija za novo sanitetsko vozilo „Peugeot Boxer“, vrijedno 356.000 kuna.

Na današnjoj svečanoj primopredaji župan Alojz Tomašević je ključeve novog vozila uručio Ivici Mejaškom, jednom od najdugovječnijih vozača saniteta u Pakracu, a Darko Puljašić, ravnatelj županijskog Doma zdravlja je podsjetio da je to ispunjenje obećanja koje je dao prije tri godine, kako će prvo kupljeno vozilo stići u Pakrac.




– Ovo je prvo novo sanitetsko vozilo koje pakrački Dom zdravlja dobiva nakon rata. Zadovoljstvo zbog toga zasjenila je najava pripajanja pakračke bolnice požeškoj pa se bojim da će ovo vozilo imati funkciju prijevoza bolesnika za Požegu zbog očiglednog smanjenja obim rada pakračke bolnice - nije krio nezadovoljstvo Davor Huška, gradonačelnik Pakraca.


Župan Tomašević se nadovezao na ovu temu: - Sve što radimo, radimo za dobrobit svih građana ove županije i s ciljem razvoja manjih sredina. Središnja vlast radi upravo suprotno, ali mi ćemo, bez obzira na to, i dalje raditi na razvoju Pakraca i Lipika, poručio je župan Tomašević.

Vozilo snage 150 konjskih snaga kupljeno je decentraliziranim sredstvima županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI