Fordom sletjela s ceste i oštetila četiri parkirana automobila

Policija
(FOTO: ilustracija)

15.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 13058

Prometnu nesreću na Trgu Sv. Trojstva sinoć oko 3 sata iza ponoći izazvala je 21-godišnja vozačica Forda požeških registracija, koja je pod utjecajem alkohola (1,07 promila) i uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, sletjela s ceste na parkiralište i udarila u parkirani Peugeot požeških registracija. Peugeot je odbačen, a njegovi su otpali dijelovi oštetili parkirani Audi, također požeških registracija, u vlasništvu 23-godišnjaka.

Nakon udara 21-godišnjakinja se nastavila kretati vozilom te je udarila u drugi Audi požeških registracija u vlasništvu 53-godišnjakinje, a nakon toga i u VW požeških registracija u vlasništvu 28-godišnjaka. U ovim sudarima nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 21-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Muškarac (47) tjelesno napao 27-godišnjakinju


Policija je jučer oko 11 sati zabilježila narušavanje javnog reda i mira u Ulici Pavla Radića u Požegi. 47-godišnjak je verbalno, a potom i tjelesno napao 27-godišnjakinju. Oboje su bili pod utjecajem alkohola. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činiti prekršaj, 47-godišnjak je smješten u policiju i protiv njega slijedi optužni prijedlog, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI