Tintilinići spremni za nastup na zagrebačkom trgu (video)

Dječji zbor Tintilinići
(FOTO: Aleksandar Grlić)

13.12.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4740

Dječji zbor Glazbene škole Požega "Tintilinići" nastupaju ovog vikenda na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. 37 Tintilinića će otpjevati 12 božićnih pjesama pred najvećom publikom dosad, ali treme nema jer se marljivo pripremaju tjednima. Zatekli smo ih na zadnjoj probi, na kojoj pjevaju kao veliki pjevači.



- Ja pjevam dvije godine, učimo lijepe pjesmice, profesorica nam je super. Volim pjevati božićne pjesme, nisam nikad išla na tako velik nastup - kaže Jana Mustapić.


- Mama i tata su me upisali u Glazbenu školu. Prvo sam bio u Medvjedićima, kasnije u Ptičicama. Veselim se nastupu u Zagrebu, bilo je teško, ali treba se truditi da se može naučiti tekstove - ispričao nam je David Gelenčir.


- Imam 10 godina, u zboru sam dvije godine. Bit će poseban užitak nastupati po prvi put pred tako velikom publikom. Ja sam solist pa se moram i malo "ekstra" pripremati, vježbam i kod kuće po pola sata dnevno - dodaje Dinko Maslač.

- Jako se radujemo putovanju u Zagreb, pjevat ćemo na festivalu Radost Božića. Jako smo ponosni što smo u tri tjedna uspjeli naučiti sve pjesme koje su nam bile zadane. S djecom je uvijek užitak i zabavno raditi, s njima nikad nije dosadno. Oni su fenomenalni, tako spremni na suradnju i "tip top" - izjavljuje nam njihova voditeljica Anastazija Vranić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI