Rukometaši Požege osvojili bod u Novoj Gradiški

08.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2882

Rukometaši Požege jučer su upisali vrijedan bod u gostima. U Novoj Gradiški odigrali su neriješeno 25:25, a koliko je utakmica bila zanimljiva i neodlučna govori podatak da je i na kraju poluvremena bilo neriješeno 15:15.

- Bio je to vrlo težak susret. Nova Gradiška je odlična, vrlo uigrana ekipa i mogu reći da je ovakav rezultat na kraju najpravedniji jer pobjeda je mogla otići i na njihovu i na našu stranu. Čak možda i više na njihovu, s obzirom da su par minuta prije kraja vodili, što smo mi uspjeli stići. Zadovoljan sam ovakvim ishodom jer mislim da će bilo tko teško doći do bodova u Novoj Gradiški - rekao nam je Dario Anić, trener Požege.

Anić je pohvalio igru Tomislava Raguža koji je postigao 9 golova, a također su se istaknuli Filip Galić, Ivan Balenović i vratar Daniel Rajič.


Sljedećeg vikenda Požegi u goste dolazi Ivanska. Anić očekuje pobjedu.


- Trebali bismo pobijediti Ivansku kod kuće i time bismo okrunili odličnu polusezonu. Zaostajemo svega bod ili dva za vodećima, s tim da će sljedeće polusezone sve najjače ekipe doći gostovati kod nas - zaključuje Anić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI