Rukometaši Požege osvojili bod u Novoj Gradiški

08.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2909

Rukometaši Požege jučer su upisali vrijedan bod u gostima. U Novoj Gradiški odigrali su neriješeno 25:25, a koliko je utakmica bila zanimljiva i neodlučna govori podatak da je i na kraju poluvremena bilo neriješeno 15:15.

- Bio je to vrlo težak susret. Nova Gradiška je odlična, vrlo uigrana ekipa i mogu reći da je ovakav rezultat na kraju najpravedniji jer pobjeda je mogla otići i na njihovu i na našu stranu. Čak možda i više na njihovu, s obzirom da su par minuta prije kraja vodili, što smo mi uspjeli stići. Zadovoljan sam ovakvim ishodom jer mislim da će bilo tko teško doći do bodova u Novoj Gradiški - rekao nam je Dario Anić, trener Požege.

Anić je pohvalio igru Tomislava Raguža koji je postigao 9 golova, a također su se istaknuli Filip Galić, Ivan Balenović i vratar Daniel Rajič.


Sljedećeg vikenda Požegi u goste dolazi Ivanska. Anić očekuje pobjedu.


- Trebali bismo pobijediti Ivansku kod kuće i time bismo okrunili odličnu polusezonu. Zaostajemo svega bod ili dva za vodećima, s tim da će sljedeće polusezone sve najjače ekipe doći gostovati kod nas - zaključuje Anić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI