Blagdanski ugođaj u požeškom kazalištu

Tomislav Čmelar i Valentina Soldo
(FOTO: Lidija Galić)

29.11.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 5983

Darovi Djeda Božićnjaka blagdanska je predstava Gradskog kazališta Požega nastala u režiji Višnje Stahuljak i Tomislava Čmelara. Zanimljiva je to priča o dječaku, djevojčici, psu i mački koji čekaju dolazak sv. Nikole, odnosno Djeda Božićnjaka te na kraju dobivaju darove. U prosincu će biti izvedena dvadesetak puta.

Pripreme za predstavu, čija je premijera 4. prosinca u završnoj su fazi. Bojaju se ukrasi za božićnu jelku te završava scenografija.




­ Osim dječje blagdanske predstave u požeškom će kazalištu u prosincu biti održani koncerti Ličkog zavičajnog društva Vila Velebita i Hrvatske lige protiv raka te priredbe Marine Mihelčić "Naših 30 godina", Dječjih vrtića Požega i Katoličke osnovne škole ­ najavila je ravnateljica kazališta Valentina Soldo.


21. prosinca u Požegi gostuje Teatar Exit i "Teatroman" s monodramom "Ja, tata". Posljednja je na programu predstava Male škole kazališta "Bakina Božićna priča" koja je na programu 22. prosinca u 18 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI