Ronko o ugovoru za leasing: Zašto se sada svi prave ludi?

Ivan Čolak, Zdravko Ronko i Vicko Njavro
(FOTO: Lidija Galić)

22.11.2013. | L. Galić/M. Nakić
Pregleda: 11031

Na jučerašnju raspravu o ugovoru koji je Grad imao s autokućom za leasing bivšeg gradskog automobila Ford Mondeo reagirao je bivši gradonačelnik, a sadašnji SDP-ov saborski zastupnik i gradski vijećnik Zdravko Ronko koji nije prisustvovao sjednici. Ronko nam se obratio e-mailom u kojem šalje odluku objavljenu u Službenim novinama Grada Požege broj 26 od 5. rujna 2008. godine.

U toj odluci stoji kako su njegov bivši savjetnik i današnji stranački kolega Ivan Čolak i sadašnja pročelnica Jasminka Vodinelić bili imenovani za ovlaštene predstavnike javnog naručitelja, odnosno Grada Požege, u postupku javne nabave tog automobila. Podsjetimo, Vodinelić je sinoć tvrdila kako nije sudjelovala u pregovorima oko uvjeta za leasing, dok je Čolak rekao kako o tome ništa ne zna.


Klikni na sliku za uvećani pregled


- Toliko o neznanju - komentirao je Ronko. - Ne znam zašto se sada svi od toga ograđuju kada se jasno vidi tko je bio u tom povjerenstvu za sklapanje ugovora s najpovoljnijom leasing kućom. Čak i u Upravnom odjelu za financije postoji taj dokument. Činjenica je da gospođa Bulaja nije 2008. kada se auto uzimao radila u tom odjelu, ali da si je dala truda i ona ga je mogla pronaći.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI