Tomašević: Oni znaju što hoće i kako to postići

Gradonačelnik Neferović i župan Tomašević u posjetu Spin Valisu
(FOTO: Pozega.hr)

21.11.2013. | M.N.
Pregleda: 6199

"Investicije su preduvjet za održavanje sadašnjeg broja zaposlenih", rekao je Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave Spin Valisa prilikom današnjeg posjeta požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića ovoj uspješnoj tvornici.

Požeški Spin Valis je najveći proizvođač namještaja i masiva u Hrvatskoj i regionalni lider s 490 zaposlenih. U ovom trenutku su pred velikim investicijskim ciklusom od 12-13 milijuna eura.

- Oni znaju što hoće i kako to postići, zato mogu biti i uspješni - rekao je župan Alojz Tomašević, dodajući kako je to dokaz mogućnosti požeškog i hrvatskog gospodarstva te da se nada da će Ministarstvo gospodarstva i ostala ministarstva raspisati natječaje i omogućiti našim privrednicima izlazak na strana tržišta.


- Prerađivačka industrija je imala dosta problema koje je s manje ili više poteškoća prebrodila. Uz jasne stavove o proizvodnji tvrtka se aktivirala i na području energetike, što smatram da je vrlo dobro i prvi je takav način na našem području. Nadam se da u budućnosti, osim sadašnjih 490 zaposlenih možemo očekivati još radnih mjesta, što je izuzetno važno za Požegu i cijelu županiju.- rekao je gradonačelnik.


Nakon obilaska pogona tvornice, održan je radni sastanak na kojem su istaknute neke mogućnosti zajedničkog djelovanja, kako bi se ostvarili planovi i poslovni uspjesi gospodarstva, Grada Požege i Požeško-slavonske županije, objavljeno je na službenoj stranici Grada Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI