U tri dana stavljeni novi pa opet vraćeni stari znakovi

Novi stari znakovi
(FOTO: Aleksandar Grlić)

14.11.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 8733

Na raskrižju Primorske i Ulice Republike Hrvatske tijekom prijepodneva je ponovno promijenjena prometna signalizacija.

Umjesto znaka STOP koji na to mjesto postavljen još u utorak, danas je ponovno vraćen stari znak. Iz Grada Požege dobili smo priopćenje sljedećeg sadržaja:

Nakon jučerašnje objave na Vašem internetskom portalu, u rubrici Fotonalaz, pod naslovom „Oprez! Nova regulacija na križanju Primorske i Republike Hrvatske“, u kojem se donosi obavijest o promjeni regulacije pometa u Ulici Republike Hrvatske, ovim Vas putem izvještavamo kako je došlo do pogreške djelatnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje u postupku postavljanja vertikalne signalizacije, te da do učinjene promjene regulacije prometa nije niti trebalo doći bez prethodno provedenih svih potrebnih predradnji.





Ovim Vas priopćenjem izvještavamo kako je  danas  na raskrižju ulica Republike Hrvatske i Primorske vraćena vertikalna signalizacija koja je stajala do utorka kada je izvršena promjena. Dakle, regulacija prometa tim raskrižjem do daljnjega će se odvijati kao i proteklih godina, ne ukaže li se potreba za novom regulacijom, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Ispričavamo se građanima Požege i svim sudionicima u prometu koje je bez prethodnog upozorenja zatekla promjena signalizacije u tom dijelu gradu, te Vašim cijenjenim čitateljima.



Na upit o daljnjim potezima vezanim uz ovaj nesvakidašnji slučaj dogradonačelnik Mario Pilon nam je rekao:
- Zatražili smo pismena očitovanja svih koji su sudjelovali u ovim postupcima. Grad će donijeti odluku o daljnjem postupanju na temelju izjava i utvrđenih okolnosti koje su do toga dovele. -

Neki su od prolaznika danas kratko prokomentirali kako se znakovi mijenjaju svakih pet sati te da tako što samo u Požegi ima. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI