Đurović i Ronko: Nismo znali za raskid ugovora

Dražen Đurović, prvi čovjek županijskog HDSSB-a i novi saborski zastupnik
(FOTO: Mario Nakić)

13.11.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 5875

Saborski zastupnik Dražen Đurović (HDSSB) tvrdi da je za jednostrano raskidanje ugovora od strane Ministarstva regionalnog razvoja o sufinanciranju Glazbene škole u Požegi doznao iz medija.

Čudi ga stoga što ga je kao saborskog zastupnika iz Požege gradonačelnik Neferović prozvao da šuti.

- Gradonačelnik Neferović nije našao za shodno niti me nazvati niti upoznati s tom situacijom kao što ne nalazi više za shodno uopće sa mnom komunicirati o bilo kojem problemu koji se tiče grada Požege. Moj se odnos s njim razvija na isti način  kako se razvijao s prethodnim gradonačelnikom - tvrdi Đurović.


- Kad bi me gradonačelnik Neferović upoznao s tim problemom i objasnio u čemu je problem rado bi mu pomogao - poručio je.


Podsjetio je da se gradonačelnik Vedran Neferović nedavno žalio što nije pozvan na otvorenje Hitnog prijema u Požegi. Smatra to nekorektnim, ali dodaje da se njega osobno ni bivši ni sadašnji župan i gradonačelnik ne sjete pozvati niti na jedan događaj.

- To samo potvrđuje da se političko neuvažavanje u Požegi nastavlja i dalje u svoj svojoj raskoši - zaključio je Đurović.

Za komentar smo pitali i drugog saborskog zastupnika iz Požege, SDP-ovca Zdravka Ronka.

- Čitao sam da je sporazum o dodatnom financiranju Glazbene škole od strane Ministarstva potpisan s Gradom, ali za informaciju da je raskinut prvi put čujem od Vas. Ako je to stvarno tako poručujem da se u jesen ne traže novci već se kandidira za proračun iduće godine. U proljeće i ljeto se još uvijek pokušava izlobirati za rebalans, a ne paradira po Zrću - odgovorio je Ronko (SDP) na jučerašnje pitanje gradonačelnika Vedrana Neferovića zašto saborski zastupnici iz Požege sada šute.
 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI