Dražen Pekčec se jedini kandidirao za novog predsjednika

Dražen Pekčec
(FOTO: Vjeran Blašković)

12.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6865

Rok za kandidiranje za mjesto predsjednika Požeškog sportskog saveza prošao je danas u 18 sati. Kako neslužbeno doznajemo, Dražen Pekčec jedini je predao kandidaturu te je sada izvjesno da će on najvjerojatnije obnašati tu funkciju sljedećih godinu i pol dana pod uvjetom da ga većina članova Skupštine podupre na sjednici koja će se održati u četvrtak.

Nametnuti Savez kao savjetodavno tijelo gradonačelnika

- Ja još nemam informaciju da sam jedini koji se kandidirao. Ne bih volio ništa prejudicirati, ali ako budem izabran zalagat ću se da Požeški sportski savez postane gradonačelnikovo savjetodavno tijelo kada su u pitanju edukacije, usavršavanja i licence trenera, rad sa svim uzrastima te namjena i potreba za sportskim objektima - rekao nam je Pekčec, koji je prihvatio kandidaturu, kako kaže, na nagovor gradonačelnika Vedrana Neferovića.


Nogometaš, privatnik, političar i volonter


Pekčec je dugi niz godina aktivno trenirao i igrao nogomet u Slavoniji i Požegi, jedan je od osnivača i prvi predsjednik Malonogometnog kluba Požega 2000 i još uvijek je aktivan član Teniskog kluba Požega ispred kojega je i kandidiran. Radi u vlastitoj tvrtki, a aktivan je i u politici pa se na prošlim lokalnim izborima našao na Nezavisnoj listi Nine Smolčića. Bude li izabran za predsjednika Požeškog sportskog saveza bit će mu to druga funkcija u nekoj gradskoj organizaciji. Podsjetimo, već je predsjednik Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Požega. Ističe da su obje funkcije volonterske uz naknadu od nula kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI