Neferović tvrdi: Vlada najavila da će stopirati realizaciju ugovora

Nova zgrada Glazbene škole u Požegi
(FOTO: Matea Pandžić)

06.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 12299

Financiranje dodatnih troškova na novoj zgradi Glazbene škole Požega ponovno je dovedeno u pitanje. Iako je sredinom prošlog mjeseca potpisan ugovor o sufinanciranju između Ministarstva regionalnog razvoja i Grada Požege, iz Ministarstva daju naznake kako planiraju stopirati njegovu realizaciju, doznajemo od požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića.




Klikni na fotografiju za povećanje


- Bio sam prošle srijede na sastanku u Ministarstvu i tamo su mi kazali kako će stopirati ovaj ugovor. Dva sata sam u razgovoru s njima tražio objašnjenje takvog postupka, ali još uvijek nije jasno. Za mene potpis potpredsjednika Vlade RH ima svoju težinu i ne shvaćam kako je Ministarstvo, koje je sastavilo ugovor, a on je prošao i njihovu pravnu službu, odlučilo sada osporavati isti. Zasad još nemam na papiru poništenje ugovora, ali ako do toga dođe vidjet ćemo kako ćemo reagirati. Radovi su izvršeni i mi ćemo svakako morati naći način da ih isfinanciramo, uz pomoć ministarstva ili bez njega - rekao je Neferović, dodvaši kako je ugovor bio sastavljen još 18. rujna i stajao je u ministarstvu do 16. listopada, kada su ga pozvali da ga dođe potpisati.


Upit smo poslali ministru regionalnog razvoja i potpredsjedniku Vlade Branku Grčiću, a njegov odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI