Požeški planinari u pohodu na najviši vrh Slavonije

HPD Sokolovac
(FOTO: HPD Sokolovac)

05.11.2013. | HPD Sokolovac
Pregleda: 14664

Požeški planinari protekle su nedjelje sudjelovali u pohodu na najviši vrh Slavonije, Brezovo polje na Psunju. Organizator, HPD Strmac iz Nove Gradiške  ugostio je planinare  iz Pakraca, Slavonskog Broda, Pleternice, Velike, Kutjeva, Požege i Nove Gradiške.






Nakon planinarskog doručka 70-ak planinara krenulo je iz planinarskog doma na Strmcu trasom Slavonskog planinskog puta (Strmac - Božikovačka kosa - Dobra voda - Brezovo polje) do najviše točke Slavonije, Brezovog polja na 985 metara. Ugodno hodanje kroz šumu i planinske livade nije omelo oblačno vrijeme i vjetar. Nakon odmora, užine i fotografiranja na vrhu, planinari obilaze spomenik poginulih branitelja i RTV toranj. Povratkom kući na Strmcu druženje se nastavlja uz planinarski grah i glazbu.






Hrvatsko planinarsko društvo Sokolovac iz Požege poziva građane da im se pridruže već na nekom od sljedećih izleta jer poznato je geslo planinara "Umor prolazi, zadovoljstvo ostaje".






 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI