Privremeno rješenje: Zakrpane rupe na pješačkom mostu

Pješački most kod Vatrogasnog doma u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

04.11.2013. | Mario Barać
Pregleda: 5607

Nakon što smo objavili fotografije čitatelja koji je snimio oštećenja na pješačkom mostu kod Vatrogasnog doma u Pakracu (pogledajte ovdje), munjevito su reagirali radnici Vlastitog komunalnog pogona Grada Pakraca i već sljedećeg jutra sanirali oštećenja.

To je pješači most, a ne most za vozila!

Almir Delihodžić, voditelj pogona pak upozorava: - To je pješački most i ovom prilikom apeliram na građane da preko njega ne prelaze kvadovima, motociklima, raznim kroserima jer oštećenja ne rade pješaci. Osobno sam u nekoliko navrata vidio kvadove kako se voze po koritu Pakre i po svakoj logici su za prelazak rijeke koristiti i ovaj most. Koliko budemo mogli, kontrolirat ćemo stanje, a budemo li prisiljeni, postavit ćemo na ulasku na most fizičke zapreke kako bismo spriječili njegovu zloupotrebu, odnosno kako bi ga koristili oni kojima i služi, a to su pješaci i biciklisti, ističe Delihodžić.





Nagodinu temeljita rekonstrukcija

Dodaje kako su zamijenili uništene dijelove i na mjestima gdje su daske uklonjene, postavili nove, ali i naglašava kako je ovo privremeno rješenje kojim bi se trebala premostiti ova zima, a nagodinu očekuje temeljitu rekonstrukciju gazišta na ovom mostu.

– Zanimljivo je da smo na ovom mostu u posljednjih mjesec dana reagirali već 3 ili 4 puta, upravo po pitanju zamjene uništenih dijelova gazišta, a interveniramo uglavnom nakon vikenda kada se uništavanje najčešće i događa. Slično je i s koševima za smeće, prometnim znakovima koje vandali uništavaju preko vikenda, zaključuje Delihodžić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI