Privremeno rješenje: Zakrpane rupe na pješačkom mostu

Pješački most kod Vatrogasnog doma u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

04.11.2013. | Mario Barać
Pregleda: 5616

Nakon što smo objavili fotografije čitatelja koji je snimio oštećenja na pješačkom mostu kod Vatrogasnog doma u Pakracu (pogledajte ovdje), munjevito su reagirali radnici Vlastitog komunalnog pogona Grada Pakraca i već sljedećeg jutra sanirali oštećenja.

To je pješači most, a ne most za vozila!

Almir Delihodžić, voditelj pogona pak upozorava: - To je pješački most i ovom prilikom apeliram na građane da preko njega ne prelaze kvadovima, motociklima, raznim kroserima jer oštećenja ne rade pješaci. Osobno sam u nekoliko navrata vidio kvadove kako se voze po koritu Pakre i po svakoj logici su za prelazak rijeke koristiti i ovaj most. Koliko budemo mogli, kontrolirat ćemo stanje, a budemo li prisiljeni, postavit ćemo na ulasku na most fizičke zapreke kako bismo spriječili njegovu zloupotrebu, odnosno kako bi ga koristili oni kojima i služi, a to su pješaci i biciklisti, ističe Delihodžić.





Nagodinu temeljita rekonstrukcija

Dodaje kako su zamijenili uništene dijelove i na mjestima gdje su daske uklonjene, postavili nove, ali i naglašava kako je ovo privremeno rješenje kojim bi se trebala premostiti ova zima, a nagodinu očekuje temeljitu rekonstrukciju gazišta na ovom mostu.

– Zanimljivo je da smo na ovom mostu u posljednjih mjesec dana reagirali već 3 ili 4 puta, upravo po pitanju zamjene uništenih dijelova gazišta, a interveniramo uglavnom nakon vikenda kada se uništavanje najčešće i događa. Slično je i s koševima za smeće, prometnim znakovima koje vandali uništavaju preko vikenda, zaključuje Delihodžić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI