Bučani pobijedili u Trenkovu, a Mihaljevčani u Sulkovcima

03.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6561

Nije bilo većih iznenađenja u današnjim utakmicama 10. kola 1. županijske nogometne lige. BSK Buk je pobijedio u Trenkovu, Croatia je također osvojila tri boda u Sulkovcima, a Mladost i Kutjevo su podijelili bodove u Pavlovcima.

Sloga - BSK Buk 0:2

Bučani su i dalje u igri za 2. mjesto, zahvaljujući današnjoj pobjedi u Trenkovu, gdje su slavili golovima Valentina Podobnika i Ante Valentića u drugom dijelu utakmice.


- U prvom smo se poluvremenu još držali i unatoč tome što su oni imali jedanaesterac, koji je naš vratar obranio, igra je bila izjednačena. U nastavku utakmice smo pali, vidi se da su gosti bili tjelesno pripremljeniji. Buk ima tri-četiri jako kvalitetna igrača kojima nismo mogli parirati - rekao je Mile Krmar, trener Sloge iz Trenkova, dodavši kako je najveći problem skupiti njegovu ekipu na okup s obzirom na radne i privatne obaveze igrača.


- Bila je to prava prvenstvena utakmica, fer i korektna, uz iznimno dobro suđenje. Nisu oni bili toliko dobri u prvom poluvremenu, koliko smo se mi ispromašivali - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik Buka.

Sulkovci - Croatia 0:1

U tvrdoj utakmici u Sulkovcima gosti iz Mihaljevaca su na kraju osvojili tri boda pogotkom Josipa Kajana.

- Mi smo imali puno više prilika koje nismo uspjeli iskoristiti, oni svoju jednu jesu. Najbolji igrač utakmice je njihov vratar koji je obranio najmanje tri "zicera". Nama je sreća okrenula leđa - rekao nam je Branko Jovanović, trener Sulkovaca.

- Jako gruba utakmica s njihove strane. Naš je jedan igrač završio na hitnoj zbog razbijene arkade, a drugi je skoro završio također na šivanju. Da je sudac dosudio jedanaesterac u 5. ili 6. minuti, što je trebao, vjerojatno bi sve išlo u drugom smjeru. Međutim, i ovako smo zasluženo pobijedili - rekao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije iz Mihaljevaca.

Mladost - Kutjevo 0:0

Susret Mladosti i Kutjeva u Pavlovcima završio je bez pogodaka. Predstavnici obje momčadi slažu se u tome da su igrači Kutjeva pokazali više i bili bliže osvajanju tri boda.

- Da smo pobijedili, odnosno da smo ostvarili neku od svojih prilika, bilo bi sasvim zasluženo - rekao je Pero Majstorović, trener Kutjeva koji žali za preostala dva boda.

- Teren je bio težak za igru, Kutjevčani su više željeli pobjedu i ja im čestitam na dobroj igri - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti iz Pavlovaca.

Tablica 1. ŽNL - 10. kolo

1. HAJDUK (Pakrac).........27 (33:11)
2. PAPUK (Velika)..........20 (36:15)
3. BSK BUK.................19 (26:12)
4. CROATIA (Mihaljevci)....17 (19:12)
5. DINAMO (Vidovci)........13 (16:18)
6. KUTJEVO.................13 (19:24)
7. SLOGA (Trenkovo)........12 (15:21)
8. MLADOST (Pavlovci)......11 (12:22)
9. SULKOVCI................10 (15:19)
10. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).10 (11:24)
11. POŽEGA..................9 (17:22)
12. KAPTOL..................7 (11:30)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI