Dnevni boravak za starije u znaku bundeve

Bundevijada u požeškom Domu umirovljenika
(FOTO: Aleksandar Grlić)

30.10.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 3993

Korisnice "Dnevnog boravka za starije osobe" održale su danas svoju prvu Bundevijadu. U prostoriji u sklopu požeškog Doma umirovljenika u kojoj se okupljaju danas je sve bilo u znaku bundeve zahvaljujući volonterki Slavici Šperanda. Slavica već godinu dana pomaže starijim sugrađankama u raznim radionicama, a njezini recepti od bundeva oduševili su sve prisutne.



- Zadnjih nekoliko mjeseci dolazim u Boravak, jako sam zadovoljna. Našla sam smisao svog života jer sam sama. Danas smo se našli s gospođom Šperanda da probamo njezine specijalitete, svi smo oduševljeni i pokušat ćemo se na neki način i sami hraniti zdravo koliko možemo u ovim godinama - priča korisnica Margareta Janeš Puač.





- Godinu dana možda i malo više pomažem u radionicama, sudjelujem u ovom programu koji je stvarno zadovoljavajući za ovaj grad. lijepo je da žene imaju mjesto gdje se druže, dijele savjete i život. Danas smo imali Bundevijadu, imali smo namaz, omlet, juhu, šnicle, sok, kolače i "muffine" od bundeve. Inače se bavim zdravom prehranom tako da mi nije problem bio naći sve ove recepte - kazala nam je Slavica Šperanda.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI