Kutjevo deklasiralo Sulkovce, Croatia lako protiv Vidovaca

27.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6890

U današnjim utakmicama 9. kola 1. županijske nogometne lige najveću je pobjedu ostvario Nogometni klub Kutjevo koji je svojim navijačima na domaćem stadionu priredio ugodno iznenađenje svladavši goste iz Sulkovaca s 5:1.

Kutjevo - Sulkovci 5:1

Za ovako visoku pobjedu najzaslužniji su Josip Budimir koji je postigao 3 i Milan Jakovljević s dva gola.

- I ovaj put smo loše ušli u utakmicu, gosti su poveli, ali smo se brzo vratili u igru i počeli zabijati. Mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili, sve čestitke mojim igračima - rekao je Pero Majstorović, trener Kutjeva.


Mladost - Požega 0:0


Utakmica u Pavlovcima prošla je bez pogodaka. Iako su obje ekipe igrale znatno oslabljene, treneri suparničkih momčadi ne slažu se u pogledu tko je trebao pobijediti.

- Prošlog vikenda u Sulkovcima smo pobijedili, ali smo zbog ozljeda i žutih kartona zato ostali oslabljeni pred ovaj susret. Da mi je netko prije utakmice s Požegom ponudio bod, prihvatio bih bez razmišljanja, ali sada, kada vidim kakve smo prilike propustili, žao mi je propuštenih bodova jer bili smo bolji. Utakmica je bila teška i zbog lošeg terena - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti iz Pavlovaca.

- Mi smo imali više od igre, veći posjed lopte, ali prave prilike se nisu stvarale. Poput domaćina, i mi smo došli znatno oslabljeni. Pred kraj utakmice ostali smo i bez snage, na kraju mislim da je ovakav rezultat ipak najpravedniji - rekao nam je Krunoslav Podoljak, trener Požege.

Croatia - Dinamo 3:0

U Mihaljevcima nije bilo upitno kome će pripasti bodovi. Domaća Croatia ni ovoga puta nije iznevjerila svoje navijače te je u lokalnom derbiju protiv Dinama iz Vidovaca na kraju slavila čistu pobjedu 3:0. Za to su najzaslužniji strijelci Krešimir Kahanek, Damjan Zdravković i Luka Jogun.

- Bila je to utakmica na prijateljskoj bazi bez težih prekršaja. Nas najviše veseli povratak Željka Parobeka, koji zbog teške ozljede dugo nije mogao nastupiti. Cijelo vrijeme je vježbao i pripremao se i još uvijek nije potpuno spreman, ali dobio je danas 15-ak minuta priliku zaigrati i odmah je stvorio priliku koja je završila pogotkom. A što se tiče gostiju, ja sam im rekao da su oni više kao domaćinska ekipa. Na svom terenu igraju dobro, ali u gostima teško dolaze do bodova, tako da mi niti nismo očekivali tešku utakmicu - rekao je Dražen Franjić, predsjednik mihaljevačke momčadi.

- Moji igrači moraju shvatiti da prvenstvo još traje, imamo još dva kola do kraja prvog dijela sezone i negdje bodove moramo osvojiti. Hoće li to biti protiv Pakraca ili Kaptola, ne znam. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, ali mi nismo bili na razini kao u zadnjim utakmicama - rekao je Krešo Poleti, trener Dinama, vidno nezadovoljan igrom svoje momčadi.

BSK Buk - Tim osvježenje 2:0

Još jedan lokalni derbi igrao se u Buku, gdje gosti iz Kuzmice ipak nisu pokazali dovoljno da dođu do potrebnih bodova. Domaći BSK je na kraju slavio pogotcima Valentina Podobnika s konačnim rezultatom 2:0.

- Bila je to za nas vrlo teška utakmica jer smo si ranije već upisali tri boda. Međutim, pokazalo se da neće biti tako lako, protivnik je igrao solidno. Unatoč našoj lošoj igri, uspjeli smo pobijediti - kaže Vladimir Klapšić, tajnik kluba iz Buka.

- Domaćin je zasluženo pobijedio. Iskoristili su dvije naše pogreške u obrani, mi svoje prilike nismo znali iskoristiti, tako da je njihova pobjeda potpuno zaslužena - rekao nam je Ivo Papak, trener Tim osvježenja.

Tablica 1. ŽNL - 9. kolo

1. HAJDUK (Pakrac)..............24 (29:10)
2. PAPUK (Velika)...............17 (28:15)
3. BSK BUK......................16 (24:12)
4. CROATIA (Mihaljevci).........14 (18:12)
5. DINAMO (Vidovci).............13 (15:14)
6. SLOGA (Trenkovo).............12 (15:19)
7. KUTJEVO......................12 (19:24)
8. MLADOST (Pavlovci)...........10 (12:22)
9. SULKOVCI.....................10 (15:18)
10. POŽEGA.......................9 (14:18)
11. KAPTOL.......................7 (11:22)
12. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).....7 (7:21)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI