Penzići upisali prvu, Prstenova družina treću pobjedu

Žustar ogled Kadeta i Penzića
(FOTO: Bojan Miščević)

25.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4166

Dvije utakmice 3. kola Županijske košarkaške lige za muške u kojoj se natječe 5 požeških i jedan velički klub sinoć su odigrane u Sportskoj dvorani Grabrik.

U prvoj utakmici su se sastali Kadeti i Penzići i u dobroj utakmici jakog tempa pobjedu su odnijeli Penzići rezultatom 56:74. Dvama zakucavanjima atraktivnosti utakmice pridonio je Nikola Belak, igrač Penzića.

Druga utakmica je bila svojevrsni derbi kola između SDK i Prstenove družine u kojoj su bili bolji košarkaši Prstenove družine rezultatom 51:71.


Prva utakmica 3. kola je odigrana u ponedjeljak u Velikoj i u toj utakmici su pobijedili Mladi veterani koji su igrali protiv KK Papuk rezultatom 67:45.


Trenutačno maksimalni broj pobjeda, tri, ima Prstenova družina, slijedi ih SDK s dvije, te Kadeti, Mladi veterani i Penzići s po jednom pobjedom, s tim da Penzići i Mladi veterani imaju i utakmicu manje, jer je međusobni ogled 2. kola otkazan prošlog tjedna.

Ostali rezultati 2. kola Županijske košarkaške lige za muške
KK Papuk - SDK  31:74
Prstenova družina - Kadeti  103:73

Sljedeće, 4. kolo se igra u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. Prva utakmica je na rasporedu u ponedjeljak u Velikoj s početkom u 21.30 sati, a snage će odmjeriti Penzići i KK Papuk, dok su druge dvije zakazane u utorak, prva s početkom u 20.45 sati između Kadeta i SDK, nakon njih će na parket Grabrika izaći Prstenova družina i Mladi veterani.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI