Ronka podržalo 98 posto SDP-ovih glasača, Cesarika svi

Marijan Cesarik i Zdravko Ronko - arhivska fotografija
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

21.10.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 5687

Zdravko Ronko ponovno je izabran za predsjednika Županijske organizacije SDP-a. Za njega je glasovalo 98 posto birača.

Predsjednik požeške organizacije SDP-a umjesto dosadašnjeg Rastislava Navratila, koji se nije ni kandidirao, od danas je Marijan Cesarik. Za njega su glasovali svi koji su izašli na jučerašnje unutarstranačke izbore.

Odaziv birača - tajna


Na naš upit o broju izašlih birača do zaključenja članka nismo dobili odgovor. Na službenim se stranicama požeškog SDP-a tek navodi da ih je upisano 504.


Iz SDP-a nismo saznali ni broj izašlih birača u ostalim gradovima i općinama. Dostavljena su nam samo imena pobjednika. Njih i nije bilo teško saznati budući da je u svim gradovima i općinama, izuzev Lipika, bio po jedan kandidat.

Izabran Nikolić koji se nije ni kandidirao (?!)

Zanimljivo je da se u mailu pristiglom iz SDP-a navodi da je za predsjednika gradske organizacije u Kutjevu izabran Ivica Nikolić. No, kako se Nikolić nije ni kandidirao preostaje za zaključiti da je pobjednik u Kutjevu ipak jedini kandidat za nedjeljne izbore Mato Barić. Predsjednik pleterničkog SDP-a je Mato Grgić, a pakračkog Zoran Krejči. Predsjednik općinske organizacije SDP-a u Brestovcu je Tomislav Kolarić, u Čaglinu Antun Emić, Velikoj Alen Solić, Jakšiću Danijel Šulc i Kaptolu Dražen Tadijanović.

Dodano u 15,49

Naknadno nam se javila Anita Kramberger Matoković, stručna suradnica u ŽO SDP PSŽ, s objašnjenjem kako je zbog žurbe slučajno pogriješila ime pobjednika na izborima za gradsku organizaciju u Kutjevu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI