Hajduk zaustavljen u Trenkovu: Sve je riješeno u prvih 15 minuta

20.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 9734

"Nakon prošlotjednog debakla u Mihaljevcima, održao sam sastanak sa svojim igračima. To je jako kvalitetna ekipa, ali rekao sam im, ili će trenirati i davati sve od sebe ili ću ja otići. U nedjelju ima da pokažete karakter. To se i dogodilo", prepričava nam Mile Krmar, trener Nogometnog kluba Sloga iz Trenkova kako je njegova momčad danas uspjela prekinuti pobjednički niz Hajduka iz Pakraca, a sve se dogodilo u prvih 15 minuta.

Trenkovčani su se pokazali u totalno drukčijem izdanju od prošle nedjelje. Protiv momčadi koja uvjerljivo vodi na ljestvici i koju ove sezone još nitko nije uspio nadigrati nisu se nimalo ustručavali, već su im na brzinu "spremili" tri lopte u mrežu. Strijelci su Nikola Miholić, Davor Kaurić (11 metara) i Mirko Pilić. Hajduk se nije predao nakon ovog šoka, nego se vratio u utakmicu pogotcima Borisa Prohaske i Adriana Baskiere, ali nije uspio izjednačiti do kraja utakmice. Konačni je rezultat 3:2 za Slogu.

- Moram pohvaliti protivnika, to je vrlo dobra i borbena ekipa. Moji su se igrači u nastavku utakmice umorili, ali im nisu dopustili da izjednače - dodaje Krmar.


Slavko Vuić, trener pakračkog Hajduka konstatirao je da je i poraz morao jednom doći.


- Izgubili smo utakmicu već u prvih 15 minuta kada smo naivno primili tri gola. Kasnije smo pokušali sustići rezultat, ali nismo mogli. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi - rekao nam je Vuić.

Dinamo - Kutjevo 3:1

Mario Pamer, Marko Žuljević i Dino Žiška zabili su golove za momčad Dinama iz Vidovaca koja je danas bila uvjerljivo bolja od gostiju iz Kutjeva. Gosti su uspjeli tek smanjiti njihovu prednost golom Milana Jakovljevića pred kraj utakmice.

- Bila je to za nas dobra utakmica, bili smo puno bolji i bez sumnje zasluženo pobijedili. Čestitam mojim igračima, ali onakav gol praktički s centra pred kraj nismo smjeli primiti - komentirao je Krešo Poleti, trener Dinama.

- Sasvim zaslužena pobjeda Vidovaca, ja im čestitam jer su bili bolji i više su htjeli pobjedu. Moja ekipa bila je neprepoznatljiva u odnosu na prošlu nedjelju - rekao je Pero Majstorović, trener Kutjeva.

Sulkovci - Mladost 2:3

Nogometaši Mladosti iz Pavlovaca danas su priredili pravo iznenađenje svladavši Sulkovce u gostima. Iako su domaćini vodili 1:0 i 2:1, gosti uspijevaju preokrenuti rezultat i na kraju odnijeti sva tri boda.

- Kod rezultata 1:0 nije bio dosuđen čisti jedanaesterac za nas. Da smo tada poveli 2:0, utakmica bi otišla u totalno drugom smjeru. Ali gostujućoj ekipi nemam što zamjeriti, mogu ih samo pohvaliti i čestitati im na pobjedi - rekao je Branko Jovanović, trener Sulkovaca.

Tim osvježenje - Kaptol 3:3

U sinoćnjoj su utakmici u Kuzmici Tim osvježenje i Kaptol na kraju podijelili bodove. Gosti su vodili 2:0 pa 3:1, da bi Kuzmičani u nastavku utakmice uspjeli izjednačiti i osvojiti bod.

Tablica 1. ŽNL - 8. kolo

1. HAJDUK (Pakrac)................21 (26:10)
2. PAPUK (Velika).................17 (28:12)
3. BSK BUK........................13 (22:12)
4. DINAMO (Vidovci)...............13 (15:11)
5. CROATIA (Mihaljevci)...........11 (15:12)
6. SLOGA (Trenkovo)...............11 (14:18)
7. SULKOVCI.......................10 (14:13)
8. KUTJEVO.........................9 (14:23)
9. MLADOST (Pavlovci)..............9 (12:22)
10. POŽEGA.........................8 (14:18)
11. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).......7 (7:19)
12. KAPTOL.........................6 (10:21)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI