Djevojke izgubile kod kuće, dečki skoro pobijedili u Ivancu

Rukometašice Požege poražene su jučer u Grabriku
(FOTO: Matea Pandžić)

13.10.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 3112

Požeške rukometašice jučer se nisu proslavile utakmicom odigranom u Grabriku protiv gošći iz Vinkovaca. Na početku utakmice 2. kola 3. HRL istok Požežanke su imale i do četiri gola prednosti, dok su poluvrijeme izgubile rezultatom 12:13. Utakmicu su završile sa sedam golova zaostatka, rezultatom 21:28.

- Bez obzira što su izgubile, mogu samo pohvaliti cure na njihovoj igri i zalaganju na terenu. Na kraju prvog poluvremena mogla se vidjeti njihova napetost na licima, cure se nisu dale i borile su se do samoga kraja – rekao je trener Hrvoje Jurković.

Rukometaši Požege poraženi su u trećem kolu 2. HRL sjever u Ivancu od ekipe RK Ivančica koja s pravom ima ulogu favorita. Požeški rukometaši su ih svim naporima pokušali savladati, no ipak je završilo pobjedom domaćina 32:30.


Ulazak u utakmicu prvih je deset minuta bio prilično loš, ali su se požeški rukometaši trgnuli te su protivničkoj ekipi bili cijelu utakmicu „za petama“, no ipak nisu imali sreće te ih sustići.


- Dečki su jako dobro odigrali ovu utakmicu, ali Ivančica je ipak bila bolja i moram ih pohvaliti na odličnoj igri. Među požeškim rukometašima izdvojit ću Marija Nekića koji je zabio 12 pogodaka. Također, mogu pohvaliti Didića, Blagojevića te Tomislava Raguža koji su od sebe dali maksimum kao i ostali igrači – prokomentirao je trener Dario Anić koji napominje da se nada kako će se s drugim utakmicama bolje proslaviti rezultatima i dogurati do vrha tablice.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI