Hajduk svladao Kuzmicu u zadnjim minutama igre

12.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 20992

Pakrački Hajduk je u 7. kolu 1. ŽNL ostvario i sedmu pobjedu u nizu, iako je ovoga puta lako moglo biti i drukčije. U Pakracu je gostovalo Tim osvježenje iz Kuzmice koje se unatoč slabijim rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone danas pokazalo kao tvrd orah. Hajduk ih je uspio slomiti tek tri minute prije kraja jedinim golom za konačni rezultat 1:0.

Hajduk - Tim osvježenje 1:0

- Bila je dosta tijesna i neizvjesna utakmica. Na kraju je domaćin zasluženo pobijedio iako ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi dobili - komentirao je Ivo Papak, trener kuzmičke momčadi.


Kaptol - BSK Buk 2:2


Kaptol i BSK Buk podijelili su bodove iako su Bučani vodili 0:2, u zadnjih dvadesetak minuta domaćin je stigao njihovo vodstvo i osvojio bod.

- Danas smo bili dosta oslabljeni jer nam se jedan igrač ženi, drugi je djever...Skoro pola ekipe nam je u svatovima, tako da možemo biti zadovoljni ovim rezultatom - rekao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI