Vozaču spašena noga, teško ozlijeđeno i dvoje djece

Sudar u Gradcu
(FOTO: Mario Nakić)

10.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 12584

Jučerašnju prometnu nesreću u Gradcu skrivio je 56-godišnji vozač školskog autobusa požeških registracija, potvrđeno je nakon policijskog očevida. On je uslijed neprilagođene brzine prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera te udario u lijevu bočnu stranu poluprikolice koja je bila pridodana teretnom vozilu Man bosanskohercegovačkih registracija, kojim je upravljao 28-godišnji državljanin BiH.

Vozač autobusa, protiv kojega slijedi kaznena prijava, u nesreći je teško ozlijeđen, a ipak je i dvoje djece iz autobusa pretrpjelo teške tjelesne ozljede. Još je nekoliko djece lakše ozlijeđeno, kao i 28-godišnji vozač kamiona, stoji u policijskom izvješću.

Stanje teško ozlijeđenih, koji se nalaze u Općoj bolnici Požega, danas je dobro i stabilno. Prema riječima dr. Ljube Begića, voditelja kirurške službe, vozač autobusa je operiran i sačuvana mu je noga koja je jučer bila upitna zbog teških ozljeda. Dvoje djece (13-godišnjakinja i 12-godišnjak) zadobili su ozljede glave i ramena, zbrinuti su i nisu u životnoj opasnosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI