Smijenjen Bognar: Mitrović je novi trener Slavonije

09.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 19841

Izvršni odbor Športskog nogometnog kluba Slavonija na jučerašnjoj je sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera seniorske selekcije. Ovu nam je informaciju potvrdio Marinko Šarić, predsjednik kluba. Na klupi plavih više neće sjediti Damir Bognar, koji je trenirao seniore u dosadašnjem dijelu sezone, a na njegovo mjesto će sjesti Željko Mitrović. Osim toga, uprava kluba izabrala je Dragutina Krizmanića za šefa svih selekcija.

- Razlog smjene trenera su rezultati koji nisu na onoj razini koju smo mi u klubu, ali i navijači i građani Požege očekivali. Cilj nam je ostati u 3. ligi, koja će se nakon ove sezone proširiti i na sjevernu regiju pa će u njoj moći ostati samo prvih šest iz ovog prvenstva - rekao nam je Šarić.

Novi trener Slavonije Željko Mitrović kaže da je optimist te da vjeruje da će zadani cilj moći ostvariti.


- Ova ekipa je dobra. Mislim da ih je umorio tempo srijeda - subota, ali vjerujem da će moći postići bolje rezultate. U suradnji s gospodinom Krizmanićem napravit ćemo plan kako što bezbolnije jesensku sezonu privesti kraju, sakupiti što više bodova i ući u proljetni dio sezone na što boljoj poziciji. Jer znamo da se nagodinu spajaju nogometna središta Varaždin i Osijek pa će u trećoj ligi ostati samo prvih šest klubova na ljestvici. Naš je ostanak nedavnim rezultatima u gostima doveden u pitanje - rekao je Mitrović, dodavši kako odmah kreće s radom jer već u subotu Slavoniju očekuje domaćinski susret s Višnjevcem koji je zadnji na ljestvici, ali to može biti dvosjekli mač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI