Izviđači se natjecali u igrama s temom braće Grimm

Anita Domitrović s mladim izviđačima
(FOTO: Mario Barać)

29.09.2013. | Mario Barać
Pregleda: 4488

Odred izviđača „Pakra“ bio je domaćin i organizator Jesenskih igara poletaraca i pčelica pod nazivom „Bilo jednom u Pakracu“, koje su jučer održane na više lokacija u gradu. Sudjelovalo je stotinjak izviđača iz odreda „Javor“ iz Osijeka, „Betlehem“ iz Kutine, „Sveti Juraj“ iz Bjelovara i ekipe domaćina, a tema su bile bajke braće Grimm.

- S obzirom da je ovo godina braće Grimm jer je prije 200 godina objavljena njihova prva bajka, i naše su igre za temu imale njihove bajke pa su se tako djeca igrala na temu bajki poput Pepeljuge, Snjeguljice, Matovilke, Ivice i Marice, Bremenskih svirača, Vuk i 7 kozlića i drugih. Iako su igre u sebi sadržavale i natjecanje, bodovanja nije bilo pa su na kraju svi sudionici i svako jato je dobilo priznanje. Djeca su na kraju bila jako zadovoljna, naučila su i ponešto o Pakracu, a nije ih smetalo niti pravo izviđačko vrijeme i povremena kiša, rekla je Anita Domitrović, načelnica akcije.

Jesenske igre poletara i pčelica su održane u sklopu obilježavanja 10 godina postojanja OI „Pakra“ Pakrac – Lipik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI