Dovršen očevid: 63-godišnjak osumnjičen za pokušaj ubojstva

Pucnjava u Novom Selu
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

23.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 13051

Nakon kraćeg verbalnog sukoba sinoć oko 2 sata iza ponoći u Ulici hrvatskih branitelja u Novom Selu nadomak Požege, 63-godišnjak je iz neposredne blizine ispalio tri hitca iz poluautomatske puške, koju je neovlašteno posjedovao, prema 32-godišnjaku koji je zadobio prostrijelne rane i teško je ozlijeđen. 63-godišnjaka se sumnjiči za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju i uz kaznenu prijavu bit će predan pritvorskom nadzorniku. Osim toga, slijedi mu i kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, doznajemo iz priopćenja koje nam je stiglo iz PU požeško-slavonske nakon provedenog očevida.

Podsjetimo, ranjeni 32-godišnjak je nogometaš Dario Darmopil iz Požege koji je dovezao automobilom 63-godišnjaka kući u Novo Selo sinoć s proslave rođenja djeteta njihovog zajedničkog prijatelja, budući da 63-godišnjak zbog pijanog stanja nije mogao voziti. Sukob se dogodio kada su stigli ispred njegove kuće u Novom Selu. Nakon što je prostrijeljen, Darmopil je uspio prijeći cestu i doći do susjeda koji je pozvao Hitnu pomoć. Prevezen je u požešku bolnicu gdje je odmah operiran. Prostrijeljen je u ruku i prsa, ali prema zadnjim informacijama nije u životnoj opasnosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI