Muzej u loncu - posebna zanimljivost na Sajmu županija

Muzej u loncu
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.09.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 5468

Projekt Gradskog muzeja Požega "Muzej u loncu" bit će predstavljen na Zagrebačkom velesajmu u sklopu ovogodišnjeg Sajma županija koji će biti otvoren danas i trajati sve do 22. rujna.

- Predstavit će se naši vinari, drvna industrija, mljekara BIZ, voćari i drugi. Na 70-ak četvornih metara štanda izložit ćemo ono po čemu smo prepoznatljivi. Predstavljanje Požeško-slavonske županije je u petak u 15 sati gdje ćemo u 60-ak minuta nastojati prikazati sve naše gospodarske i turističke potencijale. U programu će sudjelovati učenici Glazbene škole, a posebna će zanimljivost biti projekt "Muzej u loncu" - najavio je župan Alojz Tomašević.

Na predstavljanju Požeško-slavonske županije očekuje se i dolazak predstavnika tvrtke "Badel" d.o.o.. Bit će to prilika da se već sada ugovori nova poslovna suradnja za iduću godinu. Naime, "Badel" je ove godine sklopio ugovor s udrugom proizvođača šljiva "Slavonka" o otkupu 500 tona šljiva. Otkupljeno je 20-ak posto više od planiranog, a želja je ovdašnjih voćara da te količine dogodine budu barem udvostručene, doznajemo od župana Tomaševića.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI