Rukometni turnir: U Grabrik dolaze najbolje ekipe iz regije

13.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6907

Četiri jake rukometne ekipe iz Slavonije i šire sastaju se prije početka sezone na sutrašnjem (subota) turniru "Olymp" u požeškoj dvorani Grabrik. Osim domaćina turnira, Rukometnog kluba Požega, sudjeluju RK Brod, RK Bjelovar i RK Nova Gradiška. Turnir počinje u 15:30 sati, a finalna utakmica najavljena je za 18:30.

Treća hrvatska nogometna liga već je u punom jeku. U petom kolu u subotu pleternička će Slavija u 17 sati ugostiti Marsoniju iz Slavonskog Broda, a u isto će vrijeme Lipik dočekati goste iz Našica. Požeška Slavonija će pokušati zadržati vodstvo na ljestvici i doći do novih bodova u Đakovu. Jedina subotnja utakmica 1. ŽNL igrat će se u Velikoj, gdje će NK Papuk ugostiti prošlosezonskog prvaka Požegu.

U nedjelju se igraju sve preostale utakmice 3. kola 1. ŽNL. U Vidovcima se sastaju Dinamo i Sloga iz Trenkova, Sulkovci će ugostiti Tim osvježenje iz Kuzmice, Mladost će u Pavlovcima ugostiti Bučane, Kaptol gostuje u Kutjevu, a Croatia iz Mihaljevaca će ugostiti pakrački Hajduk. Vjerojatno najzanimljivije utakmice će biti subotnji derbi u Velikoj i nedjeljni u Mihaljevcima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI