Kradu gorivo i za sobom ne ostavljaju nikakve tragove

Presoflex gradnja
(FOTO: 034Portal)

16.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5901

U zadnje je vrijeme drastično povećan broj krađa goriva, alata i građevinskog materijala s gradilišta, izvijestila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske. - Krade se na raznim lokacijama po čitavoj županiji, a lopovi za sobom ne ostavljaju tragove. Odnose lokote kako ih ne bismo mogli naći. Na tim lokacijama nema ni očevidaca, kaže Radić.

35 tisuća kuna štete

U prošloj je godini policija zabilježila 45 takve krađe, od čega je razriješeno samo pet slučajeva. Od početka ove godine ih je zabilježeno 15. Ukupna materijalna šteta ove godine iznosi 35.000 kuna.

Najviše na meti: Presoflex gradnja


- Gorivo postaje sve traženije. Samo iz jedne građevinske tvrtke, Presoflex gradnja, tijekom zadnje dvije godine je ukradeno gorivu ukupne vrijednosti 45.000 kuna, i to u 12 navrata. Zadnji put se krađa dogodila tijekom vikenda s 12. na 13. ožujka kod Vetova, dodaje glasnogovornica.
Osim s gradilišta Presoflex gradnje, krade se i roba u vlasništvu Hrvatskih šuma te drugih poduzeća s područja naše županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI