Tinejdžer vraća novac starici koju je njegov otac opljačkao

Sastanak
(FOTO: News 9/YouTube/S.S.)

12.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4426

Christian Lunsford, 15-godišnjak iz gradića Moore u Oklahomi (SAD) osjećao se posramljeno kada je saznao da je njegov otac opet završio u zatvoru zbog krađe. Odlučio je novac, koji je nedavno dobio od oca, vratiti žrtvi krađe. Raspitao se u policiji i saznao da se radi o umirovljenici Toni Herdon koju je njegov otac Shane opljačkao na gradskom groblju. Ondje je, naime, došla posjetiti grob svoga nedavno preminulog supruga, kada ju je napao muškarac i otrgnuo joj torbicu iz ruke.

- Vidjela sam mu bol u očima. Kao da to zapravo nije želio učiniti - rekla je starica za News 9. Međutim, upravo to je učinio, a policija ga je ubrzo uhvatila.

Kada je 15-godišnji Christian pozvao Tonu da se nađu na parkiralištu ispred crkve, ona se prilično iznenadila. Pokušao joj je dati 250 dolara u znak isprike zbog svoga oca, ali starica mu je vratila novac. Rekla je da je sasvim dovoljno što ga je upoznala, to ju je jako usrećilo.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI