Ukrao joj Blackberry jer nije htjela platiti piće

Ilustrativna fotografija
(FOTO: Ilustracija)

05.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4713

Kishore Nimmala i Fakhara Sultana iz Londona upoznali su se preko interneta te su se dogovorili naći navečer na piću. Njihov prvi sudar nije prošao nimalo kako su očekivali, a na kraju su oboje završili u policiji.

Sve je pošlo po krivu u kafiću nakon druge runde pića, kada je konobar donio račun u iznosu od 54 funte. 32-godišnji Kishore je očekivao da će djevojka platiti barem dio iznosa, no ona mu je rekla da obično muškarci časte. Tu je izbila svađa koja je nastavljena i na ulici. Kada je uzela svoj mobitel da pozove prijatelje, on joj ga je oteo iz ruke i krenuo u bijeg. To su vidjela dvojica policajaca koji su se našli u blizini pa su skupa s Fakharom krenuli za njim. Ubrzo su ga uhvatili, ali on je u međuvremenu bacio njezin Blackberry, piše Huffington Post.

Nimmala se u policiji branio kako nije imao namjeru ukrasti mobitel već ju je na taj način samo htio nagovoriti da plati svoj dio računa. Sud će trebati odlučiti radi li se o namjernoj krađi ili tek narušavanju reda i mira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI