Mejaši: Požega jako puno znači nama glazbenicima

Mejaši
(FOTO: Matea Pandžić)

31.08.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 13994

Tamburaški sastavi "Mejaši", "Džentlmeni" i "Veličke legende" danas su u Gradskom kazalištu Požega održali promociju novih spotova za skladbe koje su sinoć odsvirali premijerno na Večeri vina i pjesme požeškog festivala. Mejaši su promovirali videospot za pjesmu "Bolji nego ikad", a nova pjesma Džentlmena se zove "Nije meni ljubav suđena".



- S obzirom da naš sastav čine mladi dečki, želim se zahvaliti svima koji nas mlade podržavaju. Cilj novog spota bio je napraviti nešto novo i drukčije, a to smo uspjeli zahvaljujući suradnji s Filipom Dizdarom koji razumije naše ideje te ih zna provesti u djelo. Izuzetna nam je čast što je promocija našeg novog spota u Požegi jer svi jako dobro znamo da Požega jako puno znači svim glazbenicima - rekao je Edo, član tamburaškog sastava "Mejaši" dodavši da izuzetno cijene Požegu i požeški festival te samim dolaskom u grad vjeruju da nešto vrijede.


- Ovdje smo prije godinu dana osvojili drugo mjesto za pjesmu "Jedina ljubav moja", nadamo se da ćemo i ove godine ostvariti dobre uspjehe. Nova pjesma snimljena je na lokaciji u Zagrebu, mislim da se spot ne može opisati nego da morate pogledati što smo htjeli njime i pjesmom reći - kažu Džentlmeni.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI