Sve za grijanje u Color trgovini

Dio ponude kamina u Color trgovini
(FOTO: Color trgovina)

30.08.2013. | Color trgovina
Pregleda: 33520

U Color trgovini kamin već od 75,00 kn mjesečno na 24 rate bez kamata i naknada.

Color trgovački centri i trgovine dio su grupe Color emajl-a koja već dugi niz godina uspješno posluje u Hrvatskoj i inozemstvu. Color emajl proizvodi paletu kamina, aluminijskih i čeličnih dimovodnih elemenata te vrtnih garnitura, a dobitnik je niza međunarodnih i domaćih priznanja.

Color trgovina je apsolutni lider u ponudi asortimana za grijanje u regiji. Svoju lidersku poziciju osigurava kroz ekskluzivnu ponudu kamina i peći požeških tvornica Color emajl i Plamen i to po najpovoljnijim cijenama. To su visokokvalitetni kamini i peći koji će Vas dobro ugrijati tijekom zimskih mjeseci.


Osim kamina i peći u ponudi se mogu kupiti štednjaci, kotlovi, peći za centralno grijanje, radijatori, aluminijski i čelični dimovodni elementi te sav dodatni asortiman koji Vam je neophodan za instalaciju centralnog grijanja.


Novost u sezoni grijanja 2013/2014. je mogućnost kupovine određenih kamina Color emajl te peći i kamina Plamen pomoću AMEX kartice i to obročnom otplatom do 24 rate bez kamata i naknada. Također se u ponudi može pronaći nekoliko novih modela kao i najpovoljnije cijene kamina ili peći.

Color trgovina je za Vas u Osijeku na minus etaži Avenue Mall-a otvorila specijalizirani prodajno izložbeni salon „Sve za grijanje zima 2013/2014.“

Dođite i uvjerite se u ekskluzivnu ponudu po najpovoljnijim cijenama na tržištu ove jeseni. Zatražite stručne savjete našega prodajnog osoblja za što ekonomičnijom toplinom Vašeg doma.

Kontakt informacije za sezonu grijanja 2013/2014.

Trgovački centar Požega:
Besplatni info telefon: 0800-1660

Za maloprodajne kupce:
odjel bijele tehnike (grijanja): 034/638-725
e-mail:  [email protected]

Za veleprodajne kupce:
Veleprodaja: 034/638-711, e-mail: [email protected]

Trgovački centar Našice:
Tel.: 031/617-132

Trgovački centar Osijek:
Besplatni info telefon: 0800-1660



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI