Pleternički dvopreg ide na svoje prvo svjetsko prvenstvo

KK Pleternica
(FOTO: KK Pleternica)

25.08.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 6321

"Odlazak na Svjetsko prvenstvo je vrhunac rada Konjičkog kluba Pleternica. Sve ove godine rada, treninga i truda su sada doživjele svoj vrhunac", rekao je Domagoj Katić, tajnik KK Pleternica na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Đakovu u povodu odlaska hrvatske konjičke reprezentacije u Slovačku na Svjetsko prvenstvo u vožnji dvoprega.

Katić je istaknuo kako je ovo prvo sudjelovanje pleterničkog kluba na SP-u pa nemaju velike ambicije, ali će prvenstveno pokupiti organizacijska iskustva Slovaka kako bi još bolje organizirali državno prvenstvo u Pleternici nagodinu.

Tihomir Salarić, predstavnik KK Pleternica u tročlanoj reprezentaciji Hrvatske i jedan od 70 najavljenih natjecatelja iz cijeloga svijeta, kazao je kako već sam odlazak na ovakvo natjecanje u njemu budi adrenalin.


- Nadam se kako će nas zaobići problemi, da će se životinje vratiti kući zdrave, a bilo kakav plasman je već uspjeh jer se prije 5 godina o ovome nismo usudili niti sanjati - dodaje Salarić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI