Ako je vjerovati norveškoj prognozi, vrijeme će u nedjelju biti taman za roštiljanje

28.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 21169

Jedna od narodnih poslovica za vrijeme kaže "lud kao vrijeme u travnju". Tako se mogu prikazati i vremenske prognoze predstojećeg vikenda. Mnogi su ostali tužni najavama hladnog i kišovitog vremena, no ako je vjerovati iznimno točnoj automatskoj norveškoj vremenskoj prognozi, kiše 1. svibnja na Praznik rada u Požeštini ne bi trebalo biti.

Unatoč lošim prethodnim prognozama, norveškoj prognozi vjeruje je i direktorica Turističke zajednice grada Požege Silvija Podoljak koja kaže kako pripreme za Požeški kotlić teku planirano.

- Imamo 50-ak prijavljenih natjecatelja. Ne bi trebala padati kiša, u nedjelju je najavljena temperatura oko 20-ak stupnjeva uz oblačno vrijeme - rekla je Podoljak. Prema spomenutoj vremenskoj prognozi vrijeme u pretprazničnu subotu trebalo bi biti još lijepše.





Iako u nedjelju (1.5.) vjerojatno neće biti sunčano, boravak na otvorenom bi uz adekvatnu odjeću trebao biti ugodan. Pored majstora roštilja i čobanaca sretni će biti mnogobrojni pričesnici i krizmenici koji će sakramente u svojim župama primiti tijekom vikenda koji je pred nama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI