NASLOVNAPOLITIKA
Igor Krizmanić vs. Vedran Neferović- u čemu je tajna?!

FOTO: 034 Portal

Igor Krizmanić vs. Vedran Neferović- u čemu je tajna?!

2.7.2019. 22:34 | Ante Mandarić PREGLEDA: 6101

Odmah u uvodu da kažem kako cijenim i rado čitam članke Drage Hedla, smatram ga dobrim novinarom, nije kao ja, neko obično piskaralo s iskustvom na baušteli. Danas je članak D. Hedla objavljen na Telegram.hr-u u kojem se kritizira prisustvo požeškog HDZ-ovca, Igora Krizmanića, na druženju HDZ-ovaca prošlog vikenda u Emovačkom lugu.

 Podsjećamo, Krizmanića je ranije ove godine vlastita kćer optužila za obiteljsko nasilje nakon čega je izašao iz stranke.

 Nije mi samo jasno i ne mogu shvatiti da Igor Krizmanić zvuči kao veeeeliki problem u požeškom HDZ-u, dok je, na primjer, Vedran Neferović, sveta krava.


Hajmo rekapitulirati... 

Igor Krizmanić DOSAD nije optužen za djela koja mu se stavljaju na teret, a zašto? Igor Krizmanić također dosad nije niti ispitivan od strane DORH-a i nemojte mi, molim vas, reći da ga HDZ štiti jer svi znamo da HDZ boli neka stvar za tamo jednog Igora Krizmanića, a ne brani ga niti njegov "pajdo" gradonačelnik Puljašić zato što ne može ni sam sebe obraniti i ne kotira tako visoko u HDZ-u, stoga je "štićenje" van igre. 

Igor Krizmanić je došao na feštu na kojoj su se okupili članovi i SIMPATIZERI HDZ-a, njih 500-injak, a  tamo sam bio i ja, ali ga nisam učio, no to ništa ne znači.

 A Vedran Neferović... HDZ-ovac koji je za vrijeme radnog vremena i obnašanja dužnosti gradonačelnika grada Požege premlatio novinara pred svjedocima, to na kraju krajeva i sam prizna- POSTANE DOŽUPAN i nitko ništa! On se naslikava gdje god hoće i s kim god hoće, no to nikoga nije briga. Pa koja to ovdje mjerila vrijede?? Neferović je čak viđen u privatnom okruženju i druženju s premijerom Plenkovićem, pa i na javnim skupovima HDZ-a i to nitko ne primjećuje ili je sve baš briga!? Da ne nabrajam ostale "primjere" od HDZ-ovaca iz naše županije poput Aladrovića, Lucića i kompanije. 

Da se razumijemo, protiv Igora Krizmanića čak nije niti podignuta optužnica nakon tri mjeseca od skandala, no njega se progoni zbog fešte. Potpuno je shvatljivo zašto Puljašić ne izbjegava fotografiranje s Krizmanićem jer kad bi izbjegavao sve koji su imali neki skandal u medijima (uključujući i mene), ne bi mu ostao nitko, niti u gradu niti u prijateljskom krugu.

 
Krizmanić i Puljašić prilikom jedne humanitarne akcije 

Bilo kako bilo, poanta je da postoje dupla mjerila i standardi jer, prema svemu sudeći, nekima je u HDZ-u dopušteno da imaju podignutih 4-5 optužnica i svejedno sjede u saboru ili ministarstvima, a neki očito samo trebaju biti s pogrešnim čovjekom u prijateljskim odnosima i HDZ-u to znači smrt. 

Nemojte me pogrešno shvatiti, ako je Krizmanić kriv, nek mu se sudi i neka se poduzmu mjere protiv njega, no da bude razapet samo zato što je prijatelj s Puljašićem nije uredu.

 Treba malo razmisliti o ovome jer svatko od nas može doživjeti da ga se optuži za bilo što u životu i to bez bilo kakvih dokaza, a javnost vas svejedno optuži i bez sudske presude. Trebali bismo više pažnje dati ljudskim pravima i temeljnim slobodama jer koliko nam se puta svima znalo dogoditi da imamo o nekome pogrešno mišljenje na temelju predrasuda i selskih priča, a kasnije se uspostavilo da smo u krivu?!

 Samo onaj tko doživi lažne osude zna kako je teško nositi se s tim i nastaviti normalno sa svojim životom...


Tagovi: hdz, politika, puljašić, igor krizmanić, telegram, stranka, druženje

48 SATI NA 034PORTALU

.

Zašto bi studenti poljoprivrede trebali potražiti iskustvo u inozemstvu

.

Više od četiri stotine mališana uspješno završilo Školu plivanja

.

Naselje Tekić ponovno izigrano i teško obmanuto!

.

Plesači UO Plesna radionica Ilijane Lončar plešu na prestižnom Šibenik Dance Festivalu

.

Sunčano i vruće uz mogućnost pljuskova

.

U Pakrac uskoro stiže trgovina Pepco

Građ. Zemljište Lovre pl. Matačića

pecalo- KRČMA ZLATNI LUG

Prodajem voćnjak u Dervišagi

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Subotnja šetnja Požegom 20.7.2019.

.

Ronko i Lucić u istom čamcu “putuju prema zalazećem suncu “

.

Odigran je prvi dan Makijevog memorijala

.

Općina Kaptol za sve osnovnoškolce nabavlja radne bilježnice

.

Potpisan ugovor za izgradnju Područnog vrtića u Poljani u vrijednosti 7.259.984,75 kuna

.

Danas i sutra sunčano i vruće

.

UNESCO komisija posjetila Park prirode Papuk

.

U Požegi s radom započela druga Škola kuglanja za osnovnoškolce

.

Za vikend u Pakracu i Lipiku bogat društveni program

.

Radovi na uređenju oborinske odvodnje u Poljani

.

Požeština privatna prčija Pleterničkih Kennedyja? Otac župan, sin ministar, jedan šogor ravnatelj ŽUC-a, drugi Zavoda za javno zdravstvo

FOTONALAZ

PARKING KOD LIDLA: Bez riječi, ali i bez vidljive oznake pristupačnosti